La împlinirea a 134 de ani de la trecerea în eternitate a poetului nepereche Mihai Eminescu, AUR Republica Moldova i-a adus un pios omagiu geniului literaturii române, depunând flori la monumentul Luceafărului poeziei românești amplasat în fața Uniunii Scriitorilor din Moldova.

Doamna Veronica Pascal, președinta Organizației de Femei a AUR Republica Moldova, a menționat în discursul său că Eminescu a fost și continuă să fie cel mai mare poet național, reprezentând expresia supremă a spiritualității românești.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Scuarul Gării Feroviare din Chișinău, în dimineața zilei de ieri, a fost locul unde și-au dat întâlnire românii basarabeni pentru a comemora și a aduce un omagiu zecilor de mii de etnici români care în tăria nopții, la ora 02 dimineața, în noaptea de 5 spre […]
Anexarea Basarabiei, Bucovinei de Nord și a Ținutului Herța la imperiul sovietic a fost comemorată astăzi de către AUR Republica Moldova printr-un flashmob.
La împlinirea a 134 de ani de la trecerea în eternitate a poetului nepereche Mihai Eminescu, AUR Republica Moldova i-a adus un pios omagiu geniului literaturii române, depunând flori la monumentul Luceafărului poeziei românești amplasat în fața Uniunii Scriitorilor din Moldova. Doamna Veronica Pascal, președinta Organizației […]